Rruga Patos – Ballsh është bllokuar nga derdhje të shumta të solarit në asfalt, mbrëmjen e djeshme, nga një autobot.

Si rrjehdim, dhjetra autobotë dhe mjete janë ë pritje për të kaluarën rrugën, e cila është tejet e rrezikshme.

Nga ora 23:30 e së mërkurës, rruga është e bllokuar tek Qafa e Lalarit.
Për pastrimin e solarit janë duke punuar zjarrfikësit.