Shumë prej dëshmitarëve që qëlluan një ditë më parë në momentin kur u vra Fatos Verracaku dhe mbeti i plagosur Fatmir Meaj janë të frikësuar. Tregtarët në merkatën e Rusit nuk pranojnë të tregojnë se si ka ndodhur ngjarja e një dite më parë.

Shumë prej tyre i shmangen duke thënë se nuk kanë qenë aty apo se nuk e kanë parë momentin kur është qëlluar.