Dhuna e nje dite me pare ndaj mjekut Zef Dodo ka nxjerre ne proteste bluzat e bardhe te spitalit Rajonal ne Lezhe. Mjeket pezulluan cdo sherbim ne shenje revolte ndaj dhunes se ushtruar ndaj kolegut te tyre.

Sipas tyre pasojat e mungesave te medikamenteve, mjekeve specialist por edhe shebimeve te tejra baze, bejne qe pacient dhe familjare te ketyre te fundit te ushtrojne dhune te perseritur ndaj bluzave te bardha.

Mjeket e spitalit te Lezhes kane paralajmeruar serisht protesta te hene dhe nje liste me kerkesa qe duhen plotesuar nga Ministria e Shendetesise pasi dhuna ndaj tyre po perseritet gjithmone e me shume per te njejtat arsye.