Presidenti i Republikës Ilir Meta ka reaguar pas konfrontimit që ka ndodhur mes policisë dhe protestuesve përballë kryeministrisë. Ai ka bërë thirrje për vetëmpërmbajtje dhe evitim të dhunës.

“Duhet vetepermbajtje nga te gjithe per evitimin e konfrontimeve e dhunes.Ndersa qytetaret duhet te protestojne te lire duhet te respektohen institucionet”, përfundoi Meta