Pamje të jashtëzakonshme kanë dalë nga policët në Meksikë, të cilët kanë djegur rreth 26 ton drogë të sekuestruar nga trafikantët.

Me qindra pako u vendosën njëra mbi tjetrën dhe iu vu zjarri në Tihuana, Baha Kalifornia.
Bëhet fjalë për 23 ton marijuanë, një ton metamfetaminë e kristalizuar, 19 kg morfinë dhe shumë drogëra të tjera, si heroinë dhe fentanil.

Ky veprim është historik për zyrtarët e policisë, për shkak të goditjes së rëndë që u kanë dhënë bosëve të drogës.