Persona te paidentifikuar i kane vene zjarin shkurreve ne ane te rruges se Shirokes duke krijuar re tymi dhe ndotje te mjedisit.

Prej minutash te tera rete e tymit te shkurreve qe digjen kane sjelle problem per levizjen e mjeteve por dhe te kembesoreve qe e frekuentojne shume kete rruge sidomos ne oret e pasdites.

Asnje mjet zjarrefikes nuk eshte pare te nderhyje per shuarjen e zjarrit ndersa ndotja e ajrit vazhdon.