Ne mesnate në Tiranë është djegur një makinë tip “Citroen” ngjyrë vishnje me targë TR 9837 S, e cila rezulton të jetë në pronësi të bashkëshortes së gjyqtarit, Sokol Binaj.

Ngjarja ka ndodhur në rrugën Grigor Heba pranë Stadiumit Selman Stërmasi. Sokol Binaj është gjyqtar pranë Gjykatës së Apelit,ndersa bashkëshortja e tij punon në Prokurorinë e Përgjithshme.

Komisariati nr. 2 dhe Prokuroria e Krimeve të Rënda kanë nisur hetimet për vërtetuar nëse zjarri ka qenë i qëllimshëm apo aksidental.