Digjet nje hyrje apartamenti ne lagjen nr 4 ne qytetin e Lacit, pas gjykates. Ngjarja rreth ores 20.00.

Sipas burimeve nuk ka te lenduar pervec demeve materiale, pasi zjarri ka shkrumbuar gjithcka. Zjarrfikesja dhe policia ndodhen ne vengjarje.

Ende nuk dihenen shkaqet e renjes se zjarrit, ndersa ne banese jetonte vetem nje grua
Tymi ka mbuluar zonen ndersa, si pasoje e zjarrit rrezikonin edhe apartamente te tjera.