Mengjesin e se martes eshte organizuar “Dita e hapur” ne shkollen e mesme profesionale “Ndre Mjeda” ne Bushat.

Qellimi i ketij aktiviteti eshte afrimimi i sa me shume te rinjve per ti nxitur ato drejt profesioneve qe ofron kjo shkolle.

Gjithashtu moren pjese edhe shkolla 9- vjecare te Shkodres dhe Lezhes.

PUBLICITET