Policia e Tiranës ka bërë publik një tjetër rast dhune në familje, ku këtë herë viktimë është babai dhe dhunuesit e tij, djemtë.

Për pasojë, Policia Vendore e Tiranës sqaron se, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm për B. H., 62 vjeç, banues në Tiranë, sepse djemtë e tij kanë ushtruar dhunë psikologjike ndaj tij.

Komisariati i Policisë Nr. 2

Më datë 14. 11. 2018, u plotësua kërkesë padia për lëshimin e urdhrit të mbrojtjes së menjëhershëm për shtetasin B. H., vjeç 62, banues në Tiranë, sepse djemtë e tij kanë ushtruar dhunë psikologjike ndaj tij.

Materialet u referuan në Gjykatën e Shkallës së Parë Tiranë. Ligji nr. 9669, datë 18. 12. 2006, “Për masa ndaj dhunës në marrëdhëniet familjare”.