TË GJITHË BANORËT NË ZONAT E BASHKISË SË RE TË SHKODRËS KANË NDJEKUR PROGRAMIN. Progami i candidates per Bashkine e Shkodres Keti Bazhdari, nuk eshte pare vetem ne qender te qytetit te Shkodres, por ne te gjithe territorin e Bashkise se Re te Shkodres. Pervec transmetimit live nga te gjitha mediat ne Shkoder, program eshte ndejkur edhe nga te gjitha qendrat kryesore te Bashkise se Re te Shkodres, qe nga komuna Rrethina, ne Komunen Berdice, Ne anen e Malit por edhe ne Velipoje.

Simpatizante dhe qytetare jane mbledhur se bashku per te pare qe do I sjelle drejtimin e duhur Bashkise se Re te Shkodres, por edhe per tu njohur me projektet te cilat do te zene fill ne kete territor menjehere pas zgjedhjeve te 21 Qershorit. Ashtu sic u prezantua nga grupi I punes dhe kandidatja Bazhdari, banoret jane njohur ne detaje me gjithcka, duke nisur qe nga elementet e vegjel dhe deri tek projektet e medha te cilat do ti sjellin shkodres nje port ne liqenin e Shkodres, do ti sjellin nje terminal por edhe nderhyrje ne infrastructure ne permiresimin e qarkullimit te uatomjeteve ne shkodër nje gangrene e cila sa vjen dhe rendohet cdo dite ne Shkoder. Tashme gjithcka eshte ne dore te votuesve te cilet do te zgjedhin nese do ti japin drejtimin e duhur ketij qyteti me Keti Bazhdarin