Nderrim drejtoresh ne drejtorine rajonale te tatimeve ne Shkoder. Largohet drejtori i meparshem Herion Jashari dhe vjen Myzafer Bushi i cili me perpara ka mbajtur postin e drejtorit te deges se thesarit ne Shkoder.

Nderkohe ne ditet ne vijim pritet qe te kete edhe te tjere nderrime drejtoresh. Nga ana tjeter pritet qe i deleguar per qarkun Shkoder te rikthehet deputeti i PS dhe ish ministri i shendetesise Ilir Beqaj per te zevendesuar te deleguarin e meparshem Ditmir Bushati.