Drini po na merr tokat. Eshte kjo thirrja e deshperuar e banoreve te fshatit Juban ne Njesine Administrative Gur i Zi.

Ato thone se kane çertifikate pronesie per keto toka te cilat jane gryyer nga vershimi i lumit drin dhe tashme kane humbje te konsiderueshme.

Banoret kerkojne nje zgjidhje definitive pasi vit pas viti toka po gërryhet dhe mund te rrezikoje dhe me keto ritme mund te rrezikoje dhe banesat.

Aty ku shihen shtyllat e tensionit te larte dikur ishte toke , ndersa tashme aty kalon lumi Drin ndersa erozioni vijon te perparoje.

Ndersa eshte e qarte qe aty duhet nje nderhyrje serioze per te evituar qe dhjetra hektar te perfundojne ne uje.