Është mbledhur në Prefekturën e Shkodrës Task Forca e posaçme për drogën.I pranishem ne mbledhje edhe ish drejtuesi i Policise se Shkodres Gjovalin Loka.

Ne fjalen e tij Drejtuesi i Policise se Shkodres Vehbi Bushati tha se qarku Shkoder shtrihet ne qarqet me problematike sa i takon kultivimit te kanabisit.

Bushati: Viti 2017 ishte me i suksesshmi.Kultivimi i kanabisit ka ndikuar ne proceset tona integruese.

Droga eshte perhapur ne shkolla dhe parandalimi i saj eshte nje sfide per ne.Policia nuk mund ta arrije vetem pa mbeshtetjen e aktoreve qe jane te ngarkuar me ligj.

Jane proceduar 53 autore, 18 jane arrestuar dhe 26 jane shpallur ne kerkim ne vitin 2017.