Situate paradoksale ne Shkodër, nenshkodra përballet me përmbytje masive , ndërsa mbi Shkodra mbulohet nga bora duke u bllokuar disa akse.

Drejtori i emergjencave civile ne Prefekturen e Qarkut Shkoder Pllumb Dani tha se aksi Boge –Theth është serish i bllokuar po ashtu dhe rruga e dukagjinit e nga ana

tjetër probleme me rreshjet e bores janë shfaqur dhe ne Puke e Fushe Arrëz

Keshtu edhe pse jemi ne një situate emergjence te padeklaruar ne Shkodër

sa i takon përmbytjeve , vëmendje kerkojne dhe zonat malore te cilat dhe ne pranvere izolohen nga bora.

 

PUBLICITET