Fëmija 10-vjeç që ishte i zhdukur prej dy ditësh në qytetin bregdetar është rikthyer në banesë mbrëmjen e sotme.

10-vjeçari me inicialet S.N. ishte larguar nga banesa në Shënavlash ditën e diel, ndërsa nëna D. N. 40 -vjeçe e denoncoi rastin duke kërkuar ndihmë për ta gjetur nga policia dhe të gjithë ata që e shikonin.

Ndërkohë që mbrëmjen e sotme 10-vjeçari është rikthyer në banesë duke u bashkuar me familjen.