Mbyllet deri te henen bashkia Malesi e Madhe. Dy punonjes kane rezultuar pozitiv me COVID-19 nderkohe qe priten pergjigjet per 9 punonjes te tjere qe kane patur kontakte.

Bashkia eshte mbyllur per te bere dezinfektimin e plote te gjithe godines ndersa do te hapet serish diten e hene te javes se ardhshme.

Deri me tani Malesia e Madhe kishte vetem dy raste nje te infektuar dhe nje viktime duke qene nder bashkite me pak te prekura. Numri i te prekurve tashme shkon ne 4 ndersa priten pergjigjet per 9 te tjere.