Një grua e cila u shpall e vdekur gjatë një aksidenti automobilistik u gjet duke marrë frymë brenda frigoriferit të morgut.

Zbulimi u bë nga një prej punonjësve të morgut ne Afrike, i cili kishte shkuar për të kontrolluar trupin dhe vuri re se gruaja po merrte frymë.

Mjekët e shpallën gruan të vdekur që në momentin e aksidentit duke pretenduar se gruaja nuk tregoi asnjë formë jetë as gjatë transportimit për në spital.

Menaxheri i kompanisë së ambulancës tha për mediat vendase se incidenti nuk ishte një faj i forcave mjekësore dhe se nga ana e tyre nuk kishte asnjë neglizhencë nga ana e tyre.

Gjatë dekadës së fundit, Afrika e Jugut ka pasur disa raste të ngjashme që kanë shpallur njerëz të vdekur, vetëm për t’i gjetur të gjallë brenda një frigorifer morgues.