Një fëmijë i porsalindur është gjetur i pajetë në Tiranë në rrugën”Azem Galica”. Mësohet që në momentin kur është gjetur, fwmija ka qenë brenda një çante të zezë.

Njoftimi i plotë:

Tiranë

Informacion Paraprak

Më datë 02.09.2018, rreth orës 07:30, në rrugën “Azem Galica”, në një çantë të zezë, është konstatuar e braktisur dhe pa shënja jete, një foshnje e porsalindur.

Po kryhen veprimet e mëtejshme hetimore dhe proceduriale.