Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Norvegji.

Në një fshat me shumë pak shtëpia, një pjesë toke është shkëputur dhe ka përfunduar në det.

Kjo ngjarja e jo e shpeshtë për syrin e publikut është filmuar nga njëri banor i zonës dhe në pak kohë videoja u bë virale ku dhe shumë media në botë e kanë publikuar.

Komentet kanë qenë të shumta se si është e mundur që në një vend si Norvegjia, vend i cili njihet për pasuritë natyrore dhe rastet e pakta të erozionit të ndodhë diçka e tillë por fatmirësisht raportohet se nuk ka asnjë të lënduar dhe gjithçka ka ndodhur është vëtëm rrënimi i shtëpive të banorëve të zones.

Më poshtë mund të shihni videon e plotë.