Data shënon 23 Korrik dhe është mesi i verës. Por moti i pazakontë ka krijuar probleme në rrugët e qytetit.

Një fortunë shiu është shëndrruar në nje stuhi breshëri në Shkodër.

 

Reshjet e shumta të shiut të shoqëruara edhe me breshër sollën përmbytje në rrugë
Shoferët janë kapur në befasi dhe kanë qëndruar për disa minuta në rrugë duke krijuar trafik dhe kaos në qarkullimin e automjeteve.

 

Disa biznese rrezikuan përmbytjen.

 

Edhe për kalimtarët koha e pazakontë solli probleme të mëdha.

 

Është e pazakonte sesi kjo situatë ndodh në pikun e verës ku pamjet en treguan më së mirë këtë situatë.

 

LAJMET E FUNDIT NE KOHE REALE