Në Selanik ka mbetur i vdekur sot një 40-vjeçar shqiptar, që u godit nga një makinë në hyrjen perëndimore të qytetit.

Gjithçka ndodhi pas orës 12;00 në rrugën ’26 Tetori’ tek thertoret.
Një 20-vjeçar grek me makinë e goditi dhe e hoqi zvarrë kalimtarin shqiptar, që po përpiqej të kalonte rrugën.