GJATË NJË INTERVISTE PËR STAR PLUS ME GAZETARIN SENAD NIKSHIQI, POLITIKANI EDI PALOKA KA KOMENTUAR DEKLARATAT E NDËRKOMBËTATARËVE TË CILËT JANË SHPREHUR KUNDËR VENDIMIT QË NDËRMORI OPOZITA.

PALOKA THA SE KONTRATËN E KEMI ME SHQIPTARËT DHE JO ME NDËRKOMBËTARËT NDËRSA GARANTOI SE NUK DO TË KETË KTHIM PAS DERI NË LARGIMIN E EDI RAMËS