Dhe ndodh qe te marrësh interviste Edi Rames, jo Kryeministrit por njerit pre Dj me te mire qe kemi ne Shkoder.

Ne ju ftojme ta ndiqni kete interviste ku Dj Edi tregon pervec profesionit te tij edhe per te rejat ne jeten e tij personale.