Një sasi lënde eksplozive është konstauar në një makinë në fshatin Mallçuk të Krujës.

Në mjetin tip “Benz”, me targë AA 203 HU, në pronësi të shtetasit Flori Geg Muça është vendosur lëndë plasese.

Mësohet se mjeti ishte i parkuar dhe lënda e dyshuar plasëse nuk ishte aktive.

Xhenierët kanë shkuar në vendin e ngjarjes dhe kanë bërë të mundur marrjen nën kontroll të vendit të ngjarjes, duke asgjesuar edhe lëndën plasëse.Policia ka nisur hetimet.