NË LIBRARINË FRANÇESKANE NË SHKODËR, EKSPOZOHEN BOTIMET DHE SENDET PERSONALE Ne librarinë Franceskane ne Shkoder, eshte hapur ekspozita me botimet personale te At Shtjefën Gjeçovit. Pader Vitor Demaj, ne nje interviste per Star Plus ka sqaruar simboliken e kesaj ekspozite, e cila vjen ne kuader te 140 vjetorit te vdekjes se shkrimtarit te madh te letrave shqipe.

At Shtjefen Gjecovi, ishte frat françeskan, veprimtar i shquar i lëvizjes atdhetare, etnograf, arkeolog dhe shkrimtar shqiptar.Qe ne vitin 1884 At Shtjefen Gjecovi, shkoi ne kolegjin françeskan të Troshanit, në Vilajetin e Shkodrës, ku do marrë mësimet e para që do e çonin në rrugën e meshtarisë.Ai se bashku edhe me Dom Nikolle Kacorrin do te ishin rrugetar, per zhvillimin e levizjes per pavaresi dhe zhvillimin e trevave shqiptare

PUBLICITET