Një person është ekstraduar sot drejt Malit të Zi.
Mësohet se shtetasi kosovar Xh. B., vjeç 39, i shpallur në kërkim ndërkombëtar, pasi Gjykata e Kolasin – Mali i Zi, e ka dënuar me 1 vit e 2 muaj hiqe lirie, për veprën penale “Vjedhje me pasoja të rënda”

Drejtoria Vendore për Kufirin dhe Migracionin Shkodër
Më datë 04. 12. 2018, në S. P. K. M., Hani i Hotit, u ekstradua në dalje, nëpërmjet Z. Q. K., Interpol Tirana, shtetasi kosovar Xh. B., vjeç 39, i shpallur në kërkim ndërkombëtar,

pasi Gjykata e Kolasin – Mali i Zi, e ka dënuar me 1 vit e 2 muaj hiqe lirie, për veprën penale “Vjedhje me pasoja të rënda”, parashikuar nga nenet 240/1 paragrafi i parë lidhur dhe me nenin 23 dhe 49, neni 403/2 të Kodit Penal të Malit të Zi.