Ekstradohet drejt Zvicrës, një shqiptar i dënuar me 4 vjet e gjysmë për grabitje me dhunë.

Burimet e Policisë bëjnë të ditur se, në PKK, Rinas, në dalje, nga Shqipëria për në Zvicër u ekstradua, shtetasi në kërkim ndërkombëtar B. M., vjeç 49, banues Kosovë, pasi Autoritetet e Drejtësisë Zviceran,

e kanë dënuar me 4 vjet e 6 muaj burg për veprat penale “Vjedhje me dhunë”, “Grabitje”, “Dëmtim” dhe “Hyrje e pa ligjshme”, të Kodit Penal Zviceran.

Komisariati i Kufirit dhe Migracionit Rinas
Më datë 16. 10. 2018, në PKK, Rinas, në dalje, nga Shqipëria për në Zvicër u ekstradua, shtetasi në kërkim ndërkombëtar B. M., vjeç 49, banues Kosovë, pasi Autoritetet e Drejtësisë Zviceran,

e kanë dënuar me 4 vjet e 6 muaj burg për veprat penale “Vjedhje me dhunë”, “Grabitje”, “Dëmtim” dhe “Hyrje e pa ligjshme”, të Kodit Penal Zviceran.

PUBLICITET