Interpol Tirana ka ekstraduar nga Bullgaria një 29-vjeçare të akuzuar e dënuar nga gjykatat shqiptare.

Burimet zyrtare saktësojnë se ZQK Interpol Tirana, ekstradoi nga Bullgaria, shtetasen në kërkim ndërkombëtar, E. B., vjeçe 29, banuese në Korçë dhe iu dorëzua Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve,

pasi Gjykata e Shkallës së Parë Korçë, e ka dënuar me 6 muaj burg për veprën penale “Falsifikimi i dokumenteve”.

Komisariati i Kufirit dhe Migracionit Rinas
Më datë 24. 10. 2018, ZQK Interpol Tirana, ekstradoi nga Bullgaria, shtetasen në kërkim ndërkombëtar, E. B., vjeçe 29, banuese në Korçë dhe iu dorëzua Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve,

pasi Gjykata e Shkallës së Parë Korçë, e ka dënuar me 6 muaj burg për veprën penale “Falsifikimi i dokumenteve”. Neni 186/2 i Kodit Penal.