Saimir Bushi do te jete kreu i ri i Inspektoriatit te Mjedisit.

Pas dy muajsh pa nje drejtues tashme ky institucion do te kete kryeinspektorin e ri qe pas largimit te Edmond Terthores i cili dha dorëheqjen sepse u emerua administrator i universiteti bujqesor te Tiranes.

Tashme pas emerimit te kryeinspektorit te ri Bushi patjeter qe do te zhbllokohen edhe pagat e punonjesve qe kane dy muaj pa i marre si dhe do vijoje normalisht puna ne terren.

PUBLICITET