Nisin sot negociatat treditore për emrin e Maqedonisë në Vjenë. Parashikohet që diskutimet të nisin sot paradite, ku do të bëhet prezantimi nga Mathew Nimitz i platformës ligjore të posaçme.

Kështu pas plotësimit të emrit në konsensus të dy vendeve ballkanike dhe mbylljes se marrëveshjes do depozitohet në organizatën e Kombeve të Bashkuara.

Po ashtu, Në klime të mire dhe me diskutime mbi 3 orë u shoqërua darka e djeshme Kotzias-Dimitrov në Vjenë.