BANORËT: PAGUAJMË RREGULLISHT FATURAT, NUK PRANOJMË TË NA VJEDHIN. Banore te fshatit Melgushe te Komunes se Bushatit, kane reaguar ndaj perfaqesuesve te OSHEE dhe Policise te cilet kane kerkuar te nderpresin energjine elektrike per mos pages ate faturave te energjise.

Vete banoret te mbledhur te gjithe se bashku ne qender te fshatitmk, nuk kane pranuar te nderpresin energjine ne menyre selective por ne menyre kolektive. Vete banoret jane shprehur se faturat e mberritura prane tyre jane qesharake ne shifra teper te medha te cilat arrijne deri ne 35 milion leke, duke akuzuar per abuzime, punonjesit e kesaj kompanie nder vite. Megjithate, perfaqesues te OSHEE kane sqaruar qytettaret qe behet fjale per fatura te mbartura te cilat jane ne sistem dhe vetem drejtues te larte te OSHEE ne qender mund te bejne verifikimin e sakte te ketyre faturave te cilat jane teper te medha

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/dlLSLan-50E” frameborder=”0″ allowfullscreen ]