Një i moshuar ka humbur kontaktet me familjen e tij prej pasdites së shkuar në Tiranës.

Riza Shehu, 82 vjeç, ka dalë me biçikletë rreth orës 17:00 pasditen e shkuar nga banesa dhe nuk është kthyer më që prej atij momenti.

Vajza e tij, Zamira Aliu, e ka denoncuar rastin pranë redaksisë së Ora News, duke kërkuar ndihmë për gjetjen e tij.

PUBLICITET