Arqipeshkivia shkoder ne bashkepunim me karitasin dhe organizata te tjera jo qeveritare kane sjelle ne famulline e dajcit ndihma ne baza ushqimore te prekura nga permbytjet.

Ne fjalen e tij famullitari i kesaj zone Dom Gjovalin Simoni falenderoi per mbeshtetjen teksa apeloi per me shume solidaritet per keto banore te cilet po vuajne nga kjo situate permbytjesh.

Ai apeloi institucionet per me shume pergjegjesi

Prej me shume se dy jave banoret e dajcit jane ne nje situate te veshtire , ndersa famullia e Dajcit ka qene nje porte e hapur per familjet e kesaj zone