Vit i ri, klasifikime të reja. Dhe ja ku po ju sjellim 10 ikonat e bukurisë, femrat më të adhuruara të të gjitha kohërave. Bëhet fjalë për një sondazh të realizuar nga një kompani ndërkombëtare bukurie.

Të intevistuarave iu kërkua që të jepnin modelin e femrës që i frymëzonte sa i përket stilit, elegancës dhe bukurisë. Në majë të klasifikimit qëndron aktorja britanike Audrey Hepburn. Ja lista e plotë e femrave më të bukura të të gjitha kohërave:
1. Audrey Hepburn
2. Marilyn Monroe
3. Grace Kelly
4. Sophia Loren
5. Beyonce
6. Brigitte Bardot
7. Jean Shrimpton
8. Kate Moss
9. Ava Gardner
10. Scarlett Johansson