Pas filmit që u realizuar për Britney Spears, një tjetër ka nisur xhirimet kushtuar legjendës së muzikës pop, Michael Jackson.

Edhe pse në dukje vështirë për të sjellë imazhin e tij afruar sa më shumë origjinalit, aktori protagonist ia ka dalë. Nëpërmjet makiazhit dhe efekteve speciale është arritur të sillet portreti real i këngëtarit të ndjerë. Është aktori i njohur Navi aii cili do të luajë rolin kryesor, në filmin dedikuar Michael Jacksonit. Xhirimet e filmit kanë nisur dhe po bëhen në Las Vegas nga ku janë shkëputur edhe këto foto.