Këshilli Bashkiak i Durrësit ka miratuar sot vendimin për rindërtimin e banesave të banorëve të prekur nga tërmeti në zonën e Manzës.

Vendimi është marrë në mbledhjen e radhës dhe mes përfituesve është dhe familja Barruku me të cilën u takua sot kreu i PD-së Lulzim Basha dhe bëri publik problemin e kësaj familje dhe akuzoi autoritetet për abuzime me fondet.

Kryedemokrati Lulzim Basha ishte sot pranë familjes Gjoka në fshatin Kameras në Manzë e cila jeton prej 10 muajsh në çadër për shkak të dëmtimit të banesës nga tërmeti.

This slideshow requires JavaScript.