Që nga momenti famëkeq i Taylor Swift dhe Kanye West në MTV Video Music Awards një dekadë më parë, ata kanë pasur një marrëdhënie që mund të përshkruhet më së miri si dy yje të muzikës.

Tani ata po e kërkojnë atë për titullin e artistit më të paguar të këtij viti.

Këtë vit, Swift fiton. Duke marrë fronin këtë vit, Taylor Swift fitoi 185 milionë dollarë falë një marrëveshje të re rekordesh, miratimesh dhe përfundimit të turneut të saj më të fundit. Ajo kërcen nga vendi numër gjashtë i vitit të kaluar dhe është në krye të listës për herë të dytë në pesë vjet. Pas saj është Kanye West në vendin e dytë, duke fituar 150 milionë USD për shkak të një rritje të shitjeve të atleteve të tij adidas YEEZY.

Ed Sheeran dhe The Eagles bien përkatësisht në vendin e tretë dhe të katërt, duke fituar 110 milionë USD dhe 100 milionë dollarë USD për shkak të një koncerti të jashtëzakonshëm. Në pikën e gjysmës së 10 kryesuesve është Elton John, duke mbledhur 84 milionë dollarë gjatë turneut të tij tre lamtumirës.

Dhjetë artistët më të paguar sipas Forbes për vitin 2019:
1. Taylor Swift (185 milionë dollarë)
2. Kanye West (150 milionë dollarë)
3. Ed Sheeran (110 milionë dollarë)
4. The Eagles (100 milionë dollarë)
5. Elton John (84 milionë dollarë)
6. Jay Z (81 milionë dollarë)
7. Beyonce (81 milionë dollarë)
8. Drake (75 milionë dollarë)
9. Diddy (70 milionë dollarë)
10. Metallica (68. 5 milionë dollarë)