Forcat e Armatosura kanë marrë nën kontroll perimetrin e aeroportit të Rinasit duke nisur nga dita e djeshme.

Dhe sot, kjo është pamja që ofron aeroporti “Nënë Tereza”.

Këto masa sigurie, tha ministrja, deri në vendosjen e “asaj që duhet të kishte bërë koncesionari që në fillim”.