Një shqiptar i konsideruar nga Policia Italiane si një nga kokat kryesore të trafikut të kokainës në Pescara, në San Donato, është arrestuar ditën e sotme në Tiranë nga policia shqiptare.

Lajmin e bën të ditur media italiane, e cila ka bërë publike edhe emrin e personit të ndaluar.

Ai është K. A., 29 vjeç, dhe në momentin e arrestimit thuhet se i janë gjetur 1.2 kiogramë kokainë e pastër.

Në vitin 2018, thuhet se K.A kishte arriturn tu shpëtonte autoriteteve ligjzbatuese, tëcilët kishin arrestuat 11 persona që mbetën në paraburguim për drogë.

Gjatë hetimeve në Itali, rreth 2 kg kokainë u konfiskuan në tregjet e Rancitrelit dhe San Donati në u arrestuan 18 persona.
Më pas nga hetimet u zbulua edhe koka e grupit që fshihej në Shqipëri.