Edhe në Fushë-Arrëz bora ka krijuar mjaft probleme. Aktualisht bora ka bllokuar dy fshatrat Mzi dhe Apripe.

Në zona e izoluara ka probleme me rezervat ushqimore dhe me ilaqe. Teksa apelon për mjete për pastrimin e borës, kreu i bashkisë Fushë-Arrëz Fran Tuci thotë se gjatë ketyre diteve nga bashkia jane hapur disa segmente te vështira si Iballa Fierza e Qaf Mali

Një pjesë e fshatrave në Fushë Arrëz janë të bllokuara, ndërsa mësohet se në disa të tjerë është ndërprerë furnizimi me ujë e energji elektrike.

I gjithë vendi është pushtuar nga temperaturat disa gradë nën zero, ndërsa mjaft qarqe ndodhen të mbuluara nga bora. Por më problematike situata paraqitet në disa zona si Pukë,e Fushë-Arrëz