20 VITE NË SHËRBIM TË NJERËZVE NË NEVOJË NË KËTË ZONË. Ne kuader te 20 vjetorit te ardhjes ne Fushe Arrez te misionareve katolike, moter Gracia e Bernadet te cilet prej ardhjes se tyre I kane shpallur lufte varferis duke ndihmuar qindra familje te varfra te kesj zone, ne Kishes Katolike Shen Jozefi te Fushe Arrezit u organizuan nje ser veprimtarish. 

Kujtimi permes fotove dhe nje reportazh kushtuar moter Gracia dhe Bernadete kane befasuar diplomat te pranishem ne kete veprimtari si dhe dhjetra miq te ardhur nga Gjermania e Austria.  Mesha shenjte ne nderim e respekt te dy misionareve dhe kontributiti te tyre, mblodhi ne Kishen Jozefi si kurr me pare dhjetra meshtar e rregulltar, nderkoh qe ipeshkvi Luciano Avgostini percolli falenderimin e perzemert per kontributin e moter Gracia e Bernadet.  Dom Ernest Troshani, prifti qe perloti Papen I cili 20 vite me pare erdhi ne Fushe Arrez bashke me motrat vlereson ndihmen dhe kontributin e tyre, te cilin ai e cileson si bekim prej vete Zotit.  Nje kujtim mbi kontributin kolosal, nje vleresim I merituar, I cili serish nuk mori vemendjen e pushtetarve te Pukes te cilet me mungesen e tyre u duk se ndjehen te turperuar para asaj cfar kane ndihmuar motrat Gratias dhe Bernadet dhe asaj cfar ofrojne ata.