Erërat e forta dhe shiu I rënë me intensitet të lartë pra pak ditësh kanë shkaktuar dëme në serat e mbuluara me plastmas. Ardo burri dhe Shuajp Tahiri janë dy femerë të fshatit ganjollë të njësisë administrative gur I zi, të cilët janë më të prekur nga kjo situatë.

Ata thonë se stuhia ka shkatrruar të gjitha të ardhurat që kanë .Nderkohe e vetmja gjë që kërkojnë janë vetëm plastmas për të mbuluar serat.

Ndërkohë fermerët shprehen se për këto dëmë nuk janë shpërblyer asnjëherë, edhe pse janë të regjistruar ato nuk kanë marrë asnjëherë subvencione.

Zona e Ganjollës njihet për kultivimin e serave. Këto të fundit janë të vetmet të ardhura që banorët e asaj zonë kanë. Mirëpo një dëm kaq I madh përveçse ndikon në të ardhurat e tyre do të ketë ndikim edhe në të gjithë tregun pasi cmimet do të rriten