Gati te filloje ne Shkoder mbledhja e Komitetit Rajonal per Turizmin.

E pranishme eshte zevendeskryeministrja Senida Mesi, prefekti i qarkut Çesk Millja dhe kryetarja e bashkise Voltana Ademi bashke me drejtues te tjere rajonal e vendor.

PUBLICITET