Gena dhe Edlir Begolli tregojne se kane fjetur bashke shume here.

Ata nuk ngurojne te tregojne edhe detaje te tjera te tyre si p.sh marredhenia e tyre me alkolin apo lendet narkotike por per me teper ndiqni emisionin ne linkun e me poshtem.