Nje puntate e nisur ne menyren me te cuditshme te mundshme per shkak te konkurences. Gjergj Kachinari na rrefen ne Night Star rreth jetes dhe karrieres se tij muzikore.

Ne pjesen e dyte fokusohemi tek kengetari 2 Ton i cili nder te tjera tregon se nuk do te bej me kenge ne gjuhen angleze.