Kankuni, vendi më i preferuar për turistët që vizitojnë Meksikën është përballur me ditën më vdekjeprurëse të vitit. 8 trupa të vdekur u gjetën në rrugët e qytetit turistik meksikan gjatë një sulmi vrasjesh të martën.

Sipas Daily Mail, dy trupa të hedhur u gjetën në një vend dhe katër të tjerë u gjetën të vrarë në mënyrë individuale.

Trupat e një burri dhe një gruaje u gjetën në një taksi të braktisur të martën gjatë valës së frikshme të vrasjeve mes bandave rivale të drogës.

Autoritetet thonë se të paktën 350 janë vrarë vetëm këtë vit.

Meksika tejkaloi statistikat e krimit të vitit të kaluar me 25,316 hetime në 31, 174 vdekje.

Gjatë shtatë muajve të parë të vitit 2018, janë hapur 16, 399 hetime për vrasje, një rritje prej 14% gjatë të njëjtës periudhë në vitin 2017.