Gjenden pranë xhamisë së Selitës dy të miturit amerikanë

Policia ka gjetur dy të miturit amerikanë që jetojnë në Shqipëri të cilët kishin humbur kontaktet prej 4 ditësh. Tadgh Magnus Bailey-Kay dhe Tavish Taog Bailey-Kay u gjetën pranë xhamisë në Selitë. Dy të miturit amerikanë po merren në pyetje në praninë e psikologeve. Dy fëmijët kanë probleme të shëndetit mendor.

PUBLICITET