Eshtë gjendur e vdekur në një banesë në Korçë një e moshuar.Ajo mësohet se jetonte e vetme në banësen e saj.

Ajo quhet Ramije Mushaj dhe policia ka shkuar që të bejë verifikmet për rastin.
Ngjarja ka ndodhur në lagjen numër 4 të qytetit