Një trup i pajetë është gjetur në lumin Shkumbin në fshatin Muriqan.

Dyshohet se ai është Ibrahim Xhakerri, rreth 80 vjeç dhe ka mbi një muaj që është zhdukur.

Sipas familjareve ai kishte 5 javeve qe ishte zhdukur dhe atok ishin bere denoncim ne polici dhe ne media.

Ditën e sotme në vend janë gjetur dy kufoma të cilat ishin zhdukur prej muajsh.

Fillimisht një trup i pajetë është gjetur në zonën e Currilave. Dyshohet se kufoma i përket një endacaku i cili është rrëzuar nga kodrat e Currilave dhe ka gjetur vdekjen. Pranë kufomës është gjetur një thes me kanaçe.

Trupi është gjetur nga kalimtarët dhe dyshohet se ka rreth pesë ose gjashtë muaj që ka humbur jetën.